NAV 2018 web client

Developer101Developer101 Posts: 352Member
Having issues with NAV 2018 webclient installation, the issue is the setup says it has been installed but in IIS I do not see the site link and also in wwwroot folder I do not see the NAV webclient folder, although help server is installed ok. All the web components and prereqs been installed ok as well.

Has something been changed for NAV 2018 webclient? I never had this issue before. Help will be appreciated.
United Kingdom

Answers

  • davmac1davmac1 Posts: 1,277Member
    When I installed it, I ended up with 3 folders:
    DynamicsNAV110
    Microsoft Dynamics NAV 2018 Web Client
    NavWebApplicationContainer
    The web client address is different too - the online doc explains it.
    Does it let you uninstall the web client - maybe you had a botched install?

    However, I get this error when it try to start the web client:
    .NET Framework X86 v4.0.30319.42000 | Microsoft.AspNetCore.Hosting version 1.1.1 | Microsoft Windows 10.0.16299
    This is not really an error message - anyone know what the real problem is?
  • jhanvincent14jhanvincent14 Posts: 196Member
    @davmac1 hello. im having the same issue. did you resolve this ?
  • Developer101Developer101 Posts: 352Member
    Hi yes I had resolved it.
    United Kingdom
  • Developer101Developer101 Posts: 352Member
    are you have exact same problem?
    United Kingdom
  • marouan_channoufmarouan_channouf Posts: 3Member
    @Developer101 hello can you tell me please how did you solve?
  • Developer101Developer101 Posts: 352Member
    @marouan_channouf what problem you are getting exactly as the solution might work or not work for you
    United Kingdom
  • marouan_channoufmarouan_channouf Posts: 3Member
    @Developer101 the web server component are installed correctly but the web site is not added on IIS.
    Can you tell me please how I can resolve this problem if you know?
  • Developer101Developer101 Posts: 352Member
    @marouan_channouf ok remove the web server components by using nav setup. Update your powershell version, install the latest one and re-install the web server components. Check if this works for you
    United Kingdom
  • marouan_channoufmarouan_channouf Posts: 3Member
    @Developer101 Great
    It's work. Thank you !!!!
Sign In or Register to comment.