CRM-NAV integration through connector.

SuDSuD Member Posts: 97
Hello experts.

I have just integrated NAV(2015) with CRM(2015) through connector. All gone ok with connector including Adapter setting, initial synchronization etc.
But when I monitored the synchronization for NAV Item card to Product in connector, initially all items didn't synchronized in CRM but after recurring attempt all items were synchronized.
But when I m created a new item in NAV , it is not synchronizing in CRM, even connector does not showing any log for this.
No error, warning, info etc. Although synchronizing is going on in a given time(55 sec) interval.

What should be the issue?

Thanks in advance.

Best Answer

Answers

  • rom2018rom2018 Member Posts: 7
    Hi SuD,


    1. Create/Update Item in Nav.
    2. What do you see in Tab. 5151 "Integration Record".
    Is there a records for table 27?
    What data in field "Modified On"?
  • SuDSuD Member Posts: 97
    edited 2018-03-23
    rom2018 wrote: »
    Hi SuD,


    1. Create/Update Item in Nav.
    2. What do you see in Tab. 5151 "Integration Record".
    Is there a records for table 27?
    What data in field "Modified On"?

    Yes, I created a new item , and then check the table 5151.
    I found a newly created entry for this item.
    Modified on 3/23/2018 10:36:17.843 AM.
    Now what?

    One more thing I want to share with you. I created a new user in NAV with super permission , when this user create any item in NAV. Then it is synchronizing in CRM successfully(I m able to see newly created item in CRM). But when delete from CRM that item then it is not deleting from NAV.
    Is it something related to permission?.
  • SuDSuD Member Posts: 97
    Hi rom2018.

    Thanks very much for your help.

    Now I am able to delete item from NAV and it is deleted same product in CRM also.
Sign In or Register to comment.