Nav Report displays only half of number

Kratos3064Kratos3064 Posts: 13Member
Hi, recently we received a bug where only half of a number is visible and only in certain PCs

a78jkvowd7d2.png

It displays correctly in the server and in most of the user PCs. What can be the solution for this?

Answers

  • KTA8KTA8 Posts: 280Member
    Is it something printed?
  • Kratos3064Kratos3064 Posts: 13Member
    KTA8 wrote: »
    Is it something printed?

    Hi @KTA8, I'm sorry. I don't get you.

    Then only workaround we were able to do is adding a blank space after the number.
  • mdsrmdsr Posts: 106Member
    on ssrs just center the amount or check text box alignment may be issue
  • Kratos3064Kratos3064 Posts: 13Member
    mdsr wrote: »
    on ssrs just center the amount or check text box alignment may be issue

    They want it strictly right aligned. It displays properly in all PCs except for ones running Windows 10.
  • KTA8KTA8 Posts: 280Member
    Kratos3064 wrote: »
    KTA8 wrote: »
    Is it something printed?

    Hi @KTA8, I'm sorry. I don't get you.

    Then only workaround we were able to do is adding a blank space after the number.

    The capture that you're showing us looks like a paper, don't like a window.
  • Kratos3064Kratos3064 Posts: 13Member
    KTA8 wrote: »
    The capture that you're showing us looks like a paper, don't like a window.

    Its not paper, I took a screenshot of the report preview.
  • KTA8KTA8 Posts: 280Member
    Which NAV version
  • navisionerinnavisionerin Posts: 116Member
    edited 2019-08-21
    it is a report builder bug. try reinstalling it or installing the next version
Sign In or Register to comment.