The Dutch Dynamics Community is started

Marije_BrummelMarije_Brummel Member, Moderators Design Patterns Posts: 4,262
edited 2010-09-23 in General Chat
Inspired by the Belgian Dynamics Community, there is now also a Dutch Dynamics Community.

http://www.dutchdynamics.nl

I have been visiting some of the events for the BDC for some years now, enjoying the content and inspired by the entousiasm.

At this years DBC party event Arend Jan Kauffmann was also there and asked me, why can't this be done in The Netherlands and I said sure, but someone has to start.

Weeks had passed and nothing happened until Luc van Vugt started this thread on Mibuso about the old Pizza sessions we had with MSFT in the past.

Together we scheduled some meetings and decided to found the "Stichting Dutch Dynamics Community".

The idea is to start small with informational event evenings to share knowledge about Dynamics NAV. Hopefully we later extend to other Dynamics applications.

The first event is scheduled for October 26th 2010 where we will discuss Form Transformation and Webservices.

The location is in Barneveld, close to the old Dutch Navision Location. Pizza's will be provided. The event is FREE.

Here is the invitation text in Dutch:

NAV 2009 Form Transformation & Webservices
Aanmelden: stuur een mail naar [email protected]

De eerste avond van de Dutch Dynamics Community wordt gehouden op dinsdag 26 oktober 2010 aan de Anthonie Fokkerstraat 2 te Barneveld.

Toegang gratis!
Agenda
18:00 - 18:45 Eten (pizza's!)
18:45 - 19:00 Welkom
19:00 - 20:00 Parallel sessies
20:00 - 21:00 Naborrelen

Parallelsessies

NAV 2009 Form Transformation - Mark Brummel

Velen klinkt de term Form Transformation bekend in de oren, maar is het toch geen dagelijkse kost. Hoe begin je, wat zijn de benodigde tools, waar moet je aan denken, enz, enz. Allemaal drempels die je er van kunnen weerhouden om een vliegende start te maken met de Role Tailored Client van NAV 2009. Jammer natuurlijk, want het biedt zo veel mogelijkheden. Na deze presentatie, die gegeven wordt door Mark Brummel, zul je veel gemakkelijker en zekerder de stap ondernemen om je Forms om te zetten in Pages. Vanuit de brede kennis en ervaring die Mark inmiddels opgedaan heeft leidt hij je door het proces, geeft de valkuilen aan en helpt hij je op weg.

NAV 2009 Webservices - Arend-Jan Kauffmann
Over de webservices van NAV 2009 is al veel gesproken en geschreven. Eindelijk is NAV ontsloten voor de buitenwereld en is het mogelijk om rechtstreeks de business logica van NAV aan te roepen vanuit externe applicaties. Hoe werkt het eigenlijk, wat zijn de aandachtspunten, wat zijn de mogelijkheden, de do's en dont's? In deze presentatie neemt Arend-Jan Kauffmann de webservices onder de loep. Het belooft een praktische presentatie te worden waarin ook code voorbeelden gegeven worden. Je gaat naar huis met tips en trucs zodat je webservices direkt kunt gaan toepassen in je dagelijkse werk.Tijdens, maar ook na beide sessies is er ruim voldoende gelegenheid om vragen te stellen en gezamenlijk verder te praten over de onderwerpen.

http://dynamicsuser.net/blogs/mark_brum ... arted.aspx
Sign In or Register to comment.