Options

Dynamics NAV SEPA update voor België

CuypzCuypz Member Posts: 56
edited 2011-03-08 in NAV Dutch speaking only
Allen,

Weet er iemand of/wanneer een update beschikbaar komt om vanuit Navision domiciliëringen in het nieuwe SEPA formaat aan te leveren aan Isabel? Momenteel zit er, voor zover ik kan zien, zelfs in de NAV2009 release enkel het DOM80 formaat, en een hotfix voor Nederland is wél beschikbaar (althans voor 4.03 en 5.01).

Alvast bedankt!

Comments

  • Options
    groovergroover Member Posts: 31
    Geen idee wanneer Microsoft hiermee op de proppen gaat komen, zelfs niet voor gewone betalingen. Domiciliëringen is nog iets anders.

    Via Isabel zelf weten we dat de huidige bankformaten alvast tot 1/1/2012 worden ondersteund. De gewone betalingsbestanden die je in NAV2009 aanmaakt, kan je dus nog steeds gebruiken, zelfs in Isabel 6.0. Tegen 1/1/2012 zal Microsoft zeker een antwoord hebben.
    BR,
    Groover
  • Options
    Marije_BrummelMarije_Brummel Member, Moderators Design Patterns Posts: 4,262
    Dat zal dan ook gelijk de reden zijn waarom het er niet is. Microsoft stelt prioriteiten o.b.v. noodzakelijkheid en heeft er een handje van om dit soort dingen te releasen op de dag dat het voor het eerst echt nodig is.

    Jammer wel...
  • Options
    CuypzCuypz Member Posts: 56
    *bump*

    De SEPA update voor uitgaande betalingen (leveranciers) is er ondertussen voor versie 2009, maar ivm domiciliëringen kan ik nog niets terugvinden, klopt dat?

    De domiciliëringen gaan nog altijd onder DOM80 naar buiten, de bijhorende objecten zijn met voorgenoemde SEPA-update wel aangepast om overweg te kunnen met de RTC.
Sign In or Register to comment.