Options

Real-time Excel rapportages uit Navision!

exsionexsion Member Posts: 8
edited 2005-06-06 in NAV Dutch speaking only
Even terugkomend op ExSION Reporting. Een jaar geleden op deze site misschien wat enthousiast ingezet, maar inmiddels wel het meest gebruikte Navision rapportage tool in de Benelux.

De twee modules die voorheen als aparte product versies werden aangekondigd zijn nu beiden een geintegreerd onderdeel van de licentie.

Ook is de functionaliteit van het pakket behoorlijk uitgebreid.

Vooral het zoeken in de Navision structuur is nu erg makkelijk. Met de functie 'database structuur', wordt de complete Navision omgeving uitgemapt in Excel. Het is een soort stratenboek van het systeem. Ook handig voor de systeembeheerder.

Verder is er een centrale functie bibliotheek die het benoemen van nieuwe functies faciliteert en deze centraal, aan alle ExSION-gebruikers, aanbiedt.

Zie verder www.exsion.nl .
ExSION Reporting is a product of HBSoftware in The Netherlands (www.hbsoftware.nl).

Comments

  • Options
    AdministratorAdministrator Member, Moderator, Administrator Posts: 2,496
    Als je je product in de spotlight wil zetten, gebruik dan andere middelen ipv reclame-berichten te posten in het forum [-X
    Wat dacht je bvb. van het sponsoren van deze site: je productlogo wordt getoond op elke pagina ... en je steunt er deze site mee. Meer info op http://www.mibuso.com/sponsorship.asp .
Sign In or Register to comment.